professional dance show

Пореден реализиран проект за танцово шоу "Кабири"

Новини
Танцово шоу "Кабири" реализира поредния си проект съвместно със Здравко Мандаджиев. Този път изпълнителя на Пайнер поднесе песента "Стани, стани Тодоре" съвместно със своята колежка Пепи Христозова. Песента се завъртя във ефира на телевизия Планета на Тодоровден. За пореден път танцьорите от "Кабири" са част от музикален проект на кърджалийския славей. Клипът бе заснет в китното село Добрълък над Асеновград. 

Кабири на сватбено изложение през януари

Танцово шоу Кабири ще се включи във третото изложение за сватби и събития – Пловдив 2019. На 26 и 27 януари в палата 7 на Международен панаир Пловдив. Наред с водещи сватбени агенции и фирми предлагащи различни услуги за сватби и събития, танцовото шоу ще представи и своите нови програми и услуги за 2019 година. Палата № 7 на Международен Панаир Пловдив - International Fair Plovdiv, ще събере най-добрите професионалисти и услуги в сватбения бранш. Възползвайте се от уникалната възможност да почерпите вдъхновение и идеи за Вашата сватба, както и да ангажирате желаната от Вас услуга на преференциална цена само в рамките на Изложението! ВХОД СВОБОДЕН ЗА БЪДЕЩИ МЛАДОЖЕНЦИ!  Заповядайте!

Новини

"Кабири" и Здравко Мандаджиев задарваха хиляди през м.август

През месец август танцовото шоу и фолклорният изпълнител Здравко Мандаджиев зарадваха съвместно публиката на фестивалите в с.Градище и гр.Пещера, взеха участие и в празника на...

"Кабири" гостува в гр.Пещера

На 29-30 юли ще се проведе втори регионален събор на народното творчество "Свети Константин 2017". В края на първия ден танцово шоу "Кабири" заедно с народния певец Здравко Мандаджиев ще зарадват гостите...
Новини

Здравко Мандаджиев избра Кабири!

Новини

Здравко Мандаджиев "Имен ден"

Танцово шоу Кабири участва в заснемането на  шест видео клипа на фолклорния изпълнител Здравко Мандаджиев. Зрителите на телевизиите Планета и Планета фолк ще могат да се насладят на песните от новият му албум "Горд баща" заедно с танцовото шоу. За танцьорите беше удоволствие да са на снимачната площадка със звездата на Музикална компания Пайнер. В новия албум почитателите на хубавата народна музика  ще могат да видят и чуят песни от Тракия, шоплука, северна България и Родопите. Включени са и няколко авторски песни. Танцовото шоу ще зарадва зрителите със разнообразни костюми и атрактивни танци. 

Нова фото сесия

Танцов шоу "Кабири" направи нова фото сесия заедно с клиповете. Декор бе невероятната Родопа планина. Красивите полчни над с. Гела, тесните и живописни улички из с. Широка лъка и разбира се СПА комплекс "Исмена" гр.Девин. Невероятните снимки са дело на младият фотограф Ангел Петков. 

"Везеница" отбелязва третия си рожден ден с няколко мероприятия през месец септември

Новини
Клуб за танцово изкуство "Везеница", който е част от професионална танцова формация Кабири, ще отбележи своя трети рожден ден. През месец септември ще се организират няколко мероприятия. Всичко ще започне на 11 септември на поляната до Араповски манастир, където ще се направи един малък "събор" с много музика, танци и народни игри. Поканени са всички членове на съставите, техните семейства, както и всички приятели на Везеница, желаещи да дойдат.
   От 23 до 25 септември се организира екскурзия в югозападна България с посещение на множество обекти (Цали Мали град, Благоевград, Сандански, Рупите, Мелник, Роженски манастир, Петрич, с.Добърско). На екскурзията всеки ще може да се докосне до бита, културата и танците на пиринеца. 
   В рамките на месеца и играта с месечните предизвикателства всяка група ще трябва да намери територия (градинка, детска площадка или др.) в населеното място и да го почисти.
   А всичко започва от началото на месеца с конкурса "най- хубава детска снимка" във фейсбук, където ще бъдат наградени трите най- харесвани снимки.

Формация Кабири взе участие в "Culture Bites& Vibes"

На 26-ти март 2016 година професионална танцова формация "Кабири" взе участие в събитието "Culture Bites& Vibes", в което чужденци и интернационални студенти, които живеят в Пловдив,  имаха възможността да представят своята култура чрез танци, облекла и храна от своята родина.  Това е първото по рода си събитие в квартала, на което особено голям интерес предизвика участието на домакините от България, в лицето на ПТФ ''Кабири'', които представиха фолклорен шопски танц. Пъстрите, шарени костюми, бързите ритми и красивата хореография приковаха погледите на всички, а завладяващите звуци на шопската музика, огласиха улиците на "Капана", в който прииждаха все повече хора. След това изпълнение, всички участници и гости на събитието, които останаха очаровани от българската музика и танц, с огромен интерес се включиха в няколко кръшни български хора, които се извиха по улиците на "Капана".  По паветата на арт квартала се играеха хора от българи, ямайци, руснаци, индийци, японци, пакистанци, китайци, англичани и други, всички усмихнати и хванати да танцуват заедно, защото танцът сближава. Танц, продължил само няколко минути, но споменът за който ще остане дълго.


Запазването на културното наследство е безценен дар за бъдещите поколения!
Зад нас е паметта на предците ни, пред нас са очите на децата ни!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg